Bokningsvillkor

För att din bokning ska gå så smidigt som möjligt vill vi här informera dig om vilka villkor som gäller när du väljer att boka din plats på ett av våra event. För att kunna boka din plats behöver du godkänna dessa villkor. 

Priser

Priser som anges är inklusive moms och inkluderar även Billettos bokningsavgift. 

Bokning av din plats är bindande

När du bokar en plats på ett av våra event gör du ett medvetet val just då utifrån en djupare intuitiv känsla för vad du vill och hur du vill utvecklas. Du gör ett "commitment" helt enkelt. När det närmar sig workshop/event kan delar av dig bli rädda - de delar som behöver förändras - och vilja dra sig ur.

För din utvecklings skull är därför en bokning bindande och avbokning kan bara ske under vissa förutsättningar.

Förutsättningar/tidsfrister för Avbokning

Då vi själva har vissa tidsfrister att hålla oss till rörande lokal mm, kan du bara boka av din plats vid sjukdom, med uppvisande av läkarintyg.

Följande tidsfrister gäller för en eventuell avbokning vid sjukdom:

- Vid avbokning senast 1 månad innan eventet får du återbetalt hela summan med avdrag för de kostnader vi har för själva bokningen hos Billetto/Klarna.

- Vid avbokning senare än 2 veckor innan eventet sker ingen återbetalning. Du kan då välja att överföra/sälja din biljett till någon annan.

Överföra biljetter

Du kan överföra biljetter till någon annan om du inte kan delta i ett event eller om du har köpt en extra biljett och vill skicka den vidare.

Du kan överföra biljetter fram till 48 timmar innan eventet.

Observera: Ansvaret för att uppdatera oss om eventuella allergier hos den nya gästen ligger på dig/er och vi kan inte garantera att vi har möjlighet att hinna uppfylla önskemålen då leverans av fika/mat inte är under vår kontroll. 

Inställt event

Om vi av någon anledning behöver ställa in eventet, på grund av orsaker utanför vår kontroll, får du återbetalt hela summan med avdrag för de kostnader vi har för själva bokningen hos Billetto/Klarna.

Återbetalning

Återbetalningen kommer att behandlas så snart vi kan, men senast inom 14 dagar efter mottagandet av din avbokning. Beroende på vilken bank du har kommer sedan pengarna att synas på ditt konto några dagar efter det att vi aktiverat återbetalningen i våra system.

Bokningsavgift


Som redan nämnts ovan kommer bokningsavgifter och andra kostnader vi har för försäljningen att dras av från återbetalningen.

Bilder under eventet

Ibland fotar/filmar vi under event för att eventuellt kunna använda materialet vid marknadsföring. Om det är viktigt för dig att du inte är med på foto/film ber vi dig meddela oss detta vid eventet. 

Image
Hör av dig om du har frågor eller funderingar innan du bokar din plats!

Kom ihåg:

Du är den enda du. Det har aldrig funnits någon som du, och det kommer aldrig mer att finnas någon som du. Att leva din sanning är den största gåva du kan ge dig själv och världen.

Allt Gott till dig och de dina! Med Kärlek!

Sven-Alex Trygg - An-Dei

an-dei@awakeninglovetribe.org
Telefon/sms: 070-6238007
WhatsApp